Les om 10-årsfesten!

(16.03.2014) - Budstikka skriver om kirkefesten mandag 17. mars. Se hva de skriver om kirken på nettsiden budstikka.no.

Begeistret for kirken!

(14.03.2014) - I dag er det 10 år siden den ble vigslet. Biskop Stålsett sa i 2004 at kirken skulle være som en varde som skulle hjelpe folk til tro på Kristus. Og Oslo Gospel Choir åpnet kveldskonserten samme dag med "Oh happy day"! Les om noe av det som har skjedd i forbindelse med Vardåsen kirke. Det er grunn til mye takknemlighet når vi tenker på kirken vår.

Se årsrapporten for 2013

(13.03.2014) - Menihetens årsrapport foreligger nå. Den er tilgjengelig nedenfor her. Den er også utlagt på kirketorget. Menighetens årsmøte blir etter gudstjenesten søndag 30. mars.

Kirkeorgel kommer!

(12.12.2013) - Da er det avklart: Det blir nytt mekanisk kirkeorgel i Vardåsen kirke. Asker kirkelige fellesråd har i møte 12. desember bestemt at det skal settes av kr 750000 pr år i to år framover til å forberede prosjektet. Kanskje det er nytt orgel på plass i kirken innen en femårsperiode? - Det er en stor inspirasjon ved inngangen til feiringen av kirkens 10 års jubileum. Det vil skape mye positivt engasjement. Vi kommer tilbake med mer informasjon og planer etter hvert. Nå kan vi glede oss over "julegaven" Vardåsen kirke vil få!

Høringsuttalelse

(11.12.2013) - Vardåsen menighetsråd har valgt å lage en egen høringsuttalelse i forbindelse med Asker kommune Kommuneplan for perioden 2014-2026. Fristen var 2. desember. Her står det bl.a. om behovet for Urnelund ved Vardåsen kirke, om utbygging av kirkens underetasje og om behovet for nytt kirkeorgel. Les mer.

Ny prest tilsatt!

(07.11.2013) - Olaf Huuse Haraldstad ble i Oslo bispedømmeråds møte 4. november tilsatt som ny kapellan i Vardåsen menighet. Han er for tiden prestevikar i Svelvik, men han er klar til å begynne i Vardåsen menighet 2. januar.

Fast givertjeneste

(25.10.2013) - Menighetens faste givertjeneste har eksistert i over 10 år. Det begynte i det små. Men det er fremdeles mange som ikke er med. Det er laget en folder som ligger framme på kirketorget, og vi oppfordrer deg til å ta en titt på den, dersom du ikke er blant de 20 som allerede er med i denne tjenesten.

Leve grådig eller grønt?

(14.10.2013) - Det var Grønn uke i Asker i uke 42, med en spesiell markering i Asker sentrum lørdag 19. oktober. Det var Grønn kirkedag i Vardåsen kirke søndag 13. oktober, og nedenfor kan du lese fra prekenen om å leve grådig eller grønt.

Nye medarbeidere

(13.09.2013) - Nye medarbeidere er i ferd med å komme på plass i Vardåsen kirke. Jon Grøsland er ny ungdomsarbeider fra 1. oktober, og fra samme tid er Inger Marie Flølo Hawkins sekretær. Liv Ruud er vikar for daglig leder på ubestemt tid (i 100 % fra 1. oktober), og Bjørn-Eirik Bjerkreim-Bentzen er vikarprest fram til midten av desember. Velkommen til alle sammen.

Konfirmantene 2013

(05.09.2013) - 41 konfirmanter ble 1. helga i september konfirmert i Vardåsen kirke. Navnene på konfirmantene finner du under "Konfirmantene" i spalten øverst til venstre. Vi ønsker konfirmantene med sine familier til lykke og Guds velsignelse videre!

Påmelding myldredag

(08.08.2013) - Nye myldredager høsten 2013

Årets medarbeider

(17.06.2013) - Årets medarbeider ble kåret på Sommerfesten i Vardåsen kirke 14. juni. Dette året ble det Evelyn Høy Krog som i denne uformelle kåringen fikk tittelen "Årets medarbeider". I skarp konkurranse med bl.a. Dag Jarle Vedvik og Øyvind J Linnebo.

Spennende arbeid

(07.06.2013) - Kreative kvinner er i fullt arbeid med å lage bibelske figurer til Vardåsen kirke. Lena Forsberg fra Sverige har kurs for 12 deltakere, og det fortelles,noen syr og noen får noen nye ideer. De skal bli til stor glede og inspirasjon i kirken. Vent og se.

Slutter og flytter

(28.05.2013) - Vardåsen menighets kapellan i snart 5 år, Espen Aarseth, er blitt tilsatt som sokneprest i Hjørundfjord og Storfjorden sokn i Møre bispedømme. Det betyr at han slutter hos oss tidlig i høst. Fra omtrent samme tid slutter også Kim Andreas Vedvik som sekretær/ungdomsarbeider i menigheten. Han skal bli heltidsstudent. Kim Andreas har også vært her i nær 5 år.

Lav terskel

(12.04.2013) - Kanskje det hadde vært rettere å si "ingen terskel" når det gjelder Vardåsen kirke. Men i kirkens visjon er uttrykket "lav terskel" brukt. Sokneprest Dag Håland har skrevet følgende refleksjon omkring dette, gjengitt i Borgenposten som ble delt ut til alle husstander på Borgen før påske.